Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datorstormen blåser upp


Datorstormen blåser upp
MOLNET
Hotar oss alla
Det känns lite som
Odjuret och dess märke
Och de som inte tänker
De som inte verkar vilja tänka
De ansluter sej så självklart
De tycker att all kontroll, är bra
Molnet är det som kommer att
Så småningom både förblinda
Och dölja de som ”inte vi ska se”
VI de vanliga människorna
Det blåser upp
MOLNET närmar sej
Kanske mer farligt än smältande landisar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-25 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO