Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är dammet under mattan

 

 

jag trodde att vi hade något speciellt
sällsynt, skört och vackert
men så en dag
lämnade du allt vi skapat
som om att jag aldrig existerat

som att sopa damm under mattan
och låtsas att det är rent
jag finns kvar här
men du väljer att inte se

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-10-18 22:36



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Bra bra!
2010-10-19

  Matilda Linnéa Tinér
Riktigt bra kära du.
2010-10-19

  EllaMy
Otroligt fin!
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP