Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förban(d)at


Rosa band
Gula band
Svarta band
Alla dessa förbannade band
”bryr du dej inte om” säger en del t o m

Jag vill inte bära en massa band
Men jag skulle aldrig slå en kvinna
Jag försöker stödja de jag känner som är sjuka
Forskare som forskar om cancer t ex
Får inga smålöner direkt, det går ut miljoner
Av de småpengar som samlats ihop av ”oss vanliga”

MEN vi vanliga ska bära dessa jävla band
Rosa gula och vita
Och vem fasen minns vad de betyder
Vad och varför….
Och man undrar hur mycket som
”läcker ut på vägen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-22 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO