Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ytliga samhällsformens fernissa


Sofi Farman

Den ytliga samhällsformens fernissa
Eller kanske lack

Tillsammans med såna som
Blondin bella och annat elända
Som får kvinnorörelser och mänskliga framsteg
Att gå tiotals år bakåt…

Tjejer ni klagar över, jakten på utseende
Och ytlighet
Men genom att ”stödja” dessa ytlig(g)hets fenomen
”heta eller hetsa”
så kommer det aldrig att bli nån ändring….
Till det bättre…


Ni skapar och fångar er själva
I glamour-önskningar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2010-10-19 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO