Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla dessa härligt skrivande....


Jag föredrar kvinnor



”Herrar föredrar blondiner
men gifter sej med brunetter”
Är en bok
Och en film, som roar och oroar

Jag föredrar kvinnor
Till vad säger du
Till det mesta viktiga
Till att älska med naturligtvis
Ja då en singularis och bestämd form

Till att tala med
När det är djupare
Känslor livsfrågor barnbekymmer
Oftast i alla fall
”vi” män är så dåliga på att tala om det
Oftast
Inte alltid och alla

Att läsa dikter och verser av
Ofast, inte alla och alltid
Är det så mycket mer berörande
Det ger mer helt enkelt
Kvinnor tänker annorlunda än män
Det ger en annan ”vinkel in”i samhället
Problem som glädje….

”Herrar föredrar blondiner”
Den här ”herren” föredrar, kvinnor
Ja om man nu ska ”kategorisera”
För man får göra det ibland
Kvinnorna skriver så underbart berörande
Jag älskar det….
Törs man skriva att
”jag älskar kvinnor”????!!!!!
Jag gör det, härliga skrivare…..
Love You
MEN det finns även Män, förlåt, undantag....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO