Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann


Att vara sann
är att ha
full tillhet
till sig själv,
att kunna lyssna
utan att döma
sig själv eller
andra

känna glädje
och gemenskap
både med sig
själv och andra
människor.


















Fri vers av Janne
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-19 11:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant :)
Klappar händer av förtjusning!
2010-12-21

  mare VIP
Applåder !!
2010-10-20

  Suzy med punkterna
Borde vara självklart men är tyvärr inte det alla gånger.
Mycket fina rader av dig som borde spridas långt
2010-10-19

  Mats Henricson
Mycken sanning i dessa ord, borde skrivas med ELDSKRIFT och synas långt ,långt, översättas till jordens ALLA språk och spridas ÖVERALLT ! Bokmärker med självklarhet !
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne