Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För medveten

Tolkar allt

för ofta

för mycket

varje rörelse

jag ser

är inte

omedveten..




Fri vers av Hawaii
Läst 233 gånger
Publicerad 2010-10-19 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii