Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommer och går


Som om du prata om vädret

Det blåser kalla vindar
från ditt håll
du blåste mig
med en otrogen
dans

när du bjöd in dig själv
på middag
som jag lagade
i god tro

när jag pratade om vädret
och du svarade
att du träffat
en annan..









Fri vers av Hawaii
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-20 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii