Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

history repeats itself.




Nya relationer

 

 

 

 

jag förstår inte meningen
eller varför
jag försöker bygga nya relationer
när jag redan från början vet om
att allt kommer rasa
så småningom

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-19 18:21



Bookmark and Share


  sommarmoln
Det är mörkret som ger stjärnorna sin glans...:) glöm inte det...
2010-10-29

  Sophie Jennifer
Det är inte säkert. Någon dag kommer det hålla och bli sådär fantastiskt underbart, och hålla, någon dag kommer de där nya relationen leda någonstans.
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP