Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gisslan dramat ska nu var över



”Gisslan dramat ska nu var över”
I Tjetjenien
”Alla gisslantagare ska ha dödats”
Det var nyheterna….

NÅN som är förvånad?










(har vi nån gång hört nåt gisslan eller annat drama
när förövarna överlevt i f d Sovjet?)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger
Publicerad 2010-10-20 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO