Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckelfolk



En gång för nåt år sedan
Så var det en snuskig kärring
Den där ”pipinetta” sorten
Som var sådär finikanten
Ett riktigt dryg luder m a o
Som stod och plockade upp franskbröd
Kände på dom och stoppade tillbaks dom
Så äckligt de kändes
Jag sa nåt halvhögt typ
”Så snuskigt” och hon slutade
Sen dess, så har jag sällan tagit franskbrön på den affären
NUMER kan man inte ens självplocka där
Kanske fler, som sett den kärringen

Höromdan såg jag en riktigt skitig gubbe
Som skulle handla en limpa
På Ica här i centrum
Utan vare sej påse eller korg till rullbandet
Men nåt var fel så han tog den åter från kassan
Utan att betala för att lägga tillbaks den
Med dessa händer som om de var likt gubben i övrigt
Knappast var nyvaskade….

Jag tror inte jag känner för att köpa
Nåt opaketerat bröd där
Ö h t på länge länge länge….
Jag har inte direkt bakterieskräck
Men vissa saker är äckliga




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-24 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO