Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuskas med av kemiföretagen


Nu ser man att de s k ”utsläppsrätterna”
Fuskas med av kemiföretagen

OJ ”det kunde man aldrig tro”
Nu säljer de sina ”s k utsläppsrätter”
Och gör vinst på det
M a o så med FN och andra myndigheters hjälp
Så släpper man ut lika mycket utsläpp
Och dessutom säljer ”rätter” för stora pengar

”OJ vad förvånad man blir”
Att dessa skrupelfria kemiföretag
”går vidare” med sina beteenden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 121 gånger
Publicerad 2010-10-20 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO