Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klipp hos finansministern


Stockholmsbörsens VD
Ska jobba hos finansministern

Man kan undra om han med ska ha bonuslön med
Och om finansdeartementet ska göra ”klipp”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2010-10-20 18:15



Bookmark and Share


  Gothian X
Klipp av Anders Borgs erbarmligt löjliga hårtofs någon, så finns det iaf en sak mindre att reta sig på!
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO