Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Någonstans inom mig
bär jag drömmen
om ett annat liv.

Ett liv med
kärlek
varje dag.

Kärlek...
som både
ger och tar.

Så insåg jag.

Min dröm är verklig.

Sedan jag mötte dig.




Fri vers av Amorina
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-20 08:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2010-10-20

  aol
underbar glädjehöjnde poesi
2010-10-20

  Quasimodo
Så märklig och stor är kärleken, när man minst vet eller anar det!!
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina