Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte


jag vill inte vara som alla andra,
jag vill vara som jag själv vill,
jag vill inte gå i kostym vit skjorta och slips,
vill klä mej som en hippie,

jag vill inte bo i en villa och köra volvo,
jag vill bara bo,
jag vill inte sitta där på fredagskvällen äta fin mat
och dricka veckans flaska,

vill dricka när jag vill och äta vilken mat jag vill.
jag vill inte göra som alla andra ,
jag vill vara fri lyfta och flyga bort.
jag vill sitta på en strand och se havet
måla horisonten
skriva mina texter
plåta bilder av jorden


jag vill bara vara

och få en kyss




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-20 08:11



Bookmark and Share


  PPQ
antagligen en av dina bästa texter :D
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson