Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje gång jag möter någon jag längtat efter. Mina vänner, mina barn.


Ja allt är du


Ögonblicket
fångas då jag ser dig
omfamnandet är du

Vi möts igen
och varje gång
så är det allt jag någonsin behöver

Hjärtat gör krumsprång
lyckan vibrerar i varje cell
du vackraste

vackraste

solen
stjärnhimlen

Ja allt är du
bara du

du.

Vi dricker te och ler
in i varandras ögon
så fullkomligt nu när du är här.




Fri vers av yta
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-20 16:55



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert, vackert. =)
2010-10-21

  Maiah VIP
vackert beskrivet...helt underbar...
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta