Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Byggkoje-snack


Du vet sa Lasse

Du vet sa Lasse
Har man styvfar så får man styvmor med
Så var det ansåg han
I alla fall enligt honom
Och han förstod och kunde allt
Enligt han själv

Morsan dog i helgen sa han
Så vi ska ha begravning snart
Vi bestämde datum men lillsyrran
Fick inte va med och bestämma
Hon hade inte hört av sej nåt
Varken till morsan eller oss andra
På hela tiden…
Hon får bara acceptera det
Muttrade han

Men syskonen de tycker att deras far
Var så djävla bra
Men de enda jag fick av honom
Var namnet, Thunström
Ja förutom en och annan smäll
Men han dog när jag va 12
Muttrade han igen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-20 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO