Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Byggkoje-snack


Då var det så att han gick med en tjej

Då var det så att han gick med en tjej
På var sida
De var liksom en tidig variant på trekant
Eller nåt på gång
Men han sa inte det
Inte ens när han berättade det så fanns det
I vokabulären
Det var på 40 talet….

Så kände han nåt
Vände sej om och så small det
Det var Säters suraste murare som smällde till
Han var väl lite kär i den ena
Kan man tro
Lasse for ikull och upp så fort han kunde
Med mord i blicken

Surmuraren sprang och fick tag i sin cykel
Nerför backen så Lasse han inte ikapp
Inte ens där vägen svängde
Men han fick tag i en rundtjävling och kastade den
Så den for mellan ramen på cykeln
Han svor ve och förbannelse
Över surmurardjäveln

Vände sen om och
Fick både tröst och bröst
Och lite till, av tjejerna
Då, långt innan det kallades trekant
Och han log så förbannat gott när han sa det
Så man trodde t o m att det var sant…
Tänk att man slog ner folk så redan då
Tänk att man knullade utanför moralgränserna
Även på 40 talet ;)

”VEM kunde tro det”?????
(Big smile…)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-21 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO