Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var evangelist i kyrkan


Hon var evangelist i kyrkan
Han, var pastorns son
Så…..

De ”passade väl bra ihop”
Det tyckte det själva med
Så pass bra så det blev en till
Och skandalen den var ett faktum

Man hade krismöten
Speciella möten bara om detta
Så kan det gå till, för inte så längesen

HON måste sluta
De måste ”snabbgiftas”
Och så blev det

Men det enda som riktigt värmde det unga paret
Var den hundralapp
Som en av styrelsemedlemmarna gav




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-12 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO