Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon öppnade åt vaktmästaren


Hon öppnade åt vaktmästaren
De var inte en, de var två
Och hon hade kaffekoppen i ena handen
Och morgonrocken på sej

Sen den gången kom alltid
Vaktmästaren tidigt, helst före 8
Till henne
Hon verkade inte förstå varför

Eller också gjorde hon det
Om han gjorde som postmannen
Ringde 2 gånger vet jag inte
Men de finns en anledning till att de kommer tidigt

Men en morgon överraskade jag dom
Enbart med
Att befinna mej där
De såg nästan chockade ut och gjorde
Sitt ärende snabbt
Jag slog armarna om henne
Lite för att visa att hon var ”min”

Sen, gjorde jag det dom ville med henne
Slet av henne rocken och älskade
Morgon rock och morgonstånd
Morgonstund och guld i mund
Och allt det där….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2010-10-21 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO