Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hade en viss psykologiutbildning





Vi hade en viss psykologiutbildning
Inte alls, speciell
Men intressant ur flera aspekter

En av dom var att läraren var en direkt kopia
Av David Niven
Som en tvillingbror
En annan var att han, alltid hänvisade till Cullberg
Cullberg var hans Gud
Undergudar fanns, t e Skå-Gustav m fl

Men man kom inte ifrån
Vi satt där och tänkte på Niven
Men det värsta är nog mer att
Nuförtiden, och all tid däremellan
Så ser man en Niven film
Och kan inte låta bli att tänka på
Gösta….
Psykologen som älskade Kullberg




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger
Publicerad 2010-10-22 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO