Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla

Varför måste du veta allt

När jag inte ens vet varför jag gillar dig

Med dina slitna tatueringar

Som sträcker sig över ditt bröst

Och ner på händerna

Som annars skulle vara så vackra.

Och varför måste du förstöra allt

Som egentligen kunde varit perfekt

Och varför vågade du aldrig le mot mig

När jag ville mer än så

Kanske var det för att du var rädd att för en gångs skull

Inte veta allt.




Fri vers av dagbokeen
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-20 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagbokeen