Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas in

Jag vet inte var jag kommer hamna efter allt,
Om skiten sätter sig fast
Som ett lock.
Som ett skitigt lock över los angeles.
Och jag vet inte heller
Varför du gör som du gör. Om du planerat din egna olycka
Och försöker dra ner resten i den
Eller om dina desperata kontaktförsök kommer leda till något
Om jag kommer såras igen
För det kommer jag. Och det vet jag egentligen.
Men jag älskar att blunda
Och då är det svårare att hitta vägen
Som en dimmig natt, med tomma vägskyltar
Styr jag mina steg mot allt jag hatar
För jag vill vara sorglig
För att jag hoppas på att då det där jag vill ha då
Men jag vet att allt bara kommer gå snabbare bort från det
Men jag blundar som vanligt
Och efter imorgon kan allt vara förstört
Eller tusen gånger bättre
Så jag får hålla andan, andas ut och försöka
Göra det jag vill. Göra det jag kanske inte borde
Men jag vet vad jag kommer göra
Bara det,
Att jag låtsas något annat
För att verka spännande.
Andas ut




Fri vers av dagbokeen
Läst 175 gånger
Publicerad 2010-10-21 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagbokeen