Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

Det är någonting med stjärnor
Som får mig att hålla andan
Och vänta på något stort.
Egentligen är det ingenting speciellt
Men för mig är det hela min värld.




Fri vers av dagbokeen
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-03 13:05



Bookmark and Share


  vargtass
När jag ser en stjärna falla brukar jag alltid tänka att nu är det något magiskt på gång, något stort som kommer att ske.
mycket fin text! =)
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

dagbokeen