Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biten

Du försvann
i vinternatten
och ryckte med dig
en bit
av mej

Du kom tillbaka
och biten
är på plats
igen

men riktigt
fastnat
har den
nog inte




Fri vers av stenhur VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-21 07:09



Bookmark and Share


  walborg
Fin text - utan ord till ömsesidig förståelse blir det nog inte riktigt helt igen.
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP