Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lejoninnan...

Kvinnan, som ofta rimmar
om ni läst så långt utan att ni svimmar
så skall ni få veta varför hon så ständigt gör i ett kör...

Jo det är en medfödd "effekt"
som rimhatare ser, som en defekt direkt, ja suspekt
och just denna aspekt har forskare väckt...

Så det är inte mycket att göra åt henne, som
rimmar med orden, som om de vore en svängom
det är så illa för er att hon kan i detta fallet
inte ens tänka om inte heller göra tvärtom...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-21 09:46



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Snyggt
tryggt
och bra slut
utan tjut
2010-10-21

    ej medlem längre
Klurigt, bra skrivet!
2010-10-21

  Eaglemountains VIP
Dessutom ett stort grattis till en plats bland de fem uppmärksammade!!!
2010-10-21

  Eaglemountains VIP
Klurigt, förtjänar en extra applåd!!
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt