Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt land utan namn

min resa var var bortom alla stängda dörrar

där inte förgänglighet finns

jag ville se dina mirakler

och få kyssar som blod

 

Mitt ljus förde mig till dig

jag lät det värme din ensamma rygg

jag trodde vi föddes på nytt

 

Men en dag kom tiden tillbaka

jag ser oss inte längre tillsammans

du svarar ju inte då jag ropar

 

Ge mig livet tillbaka....lämna mig




Fri vers (Fri form) av närvaron
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-21 13:06



Bookmark and Share


  PPQ
jag ser att du är ny här jaghoppas att du blir kvar för du är grymt duktig och jag ser som sagt fram emot mycket mer texter från dig
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

närvaron
närvaron