Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ahhhh




Songbird

du är min sångfågel

min söta dryck

och jag faller så gärna

bara det blir mitt i ditt förtroende

 

Jag klär mig gärna i hatt

om du inte tar mig för given

 

Och om natten kan jag göra honungsthe

bara om du älskar mig

och mina ensamma bröst kan se




Fri vers (Fri form) av närvaron
Läst 207 gånger
Publicerad 2010-10-22 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

närvaron
närvaron