Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stampad sönder


Glitter

Fastnade det glitter under din sko älskade?
Det var min själ du trampade på,
den glittrade ju för dig....




Fri vers av närvaron
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-10 09:12



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, på ett sätt sparmakat och avskalat
du säger mycket med ett par rader
2010-11-23

  lisa"puzzle"svensson
uttrycksfull och smärtsam, träffar läsaren som en knytnäve i ansiktet.
Aj som...
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

närvaron
närvaron