Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då du vägrar bemöta mig




Natttanke

Om jag sätter mig på din trappa,

går du förbi mig då

-utan att kyssa min panna

 

Om du ser att jag ingen stolthet bär

och att mina ögon är klara

tar du dig tid då

och sätter dig bredvid mig

 

Du...kan jag inte få ett värdigt farväl?




Fri vers (Fri form) av närvaron
Läst 239 gånger
Publicerad 2010-10-25 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

närvaron
närvaron