Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står här nu

Om du inte känner min doft nu då jag lämnat dig
då visste du inte vem jag var

Om du inte känner mina händer
fast du ligger där ensam
då älskade du mig inte

Om du inte får tårar i dina ögon
då du hör vår musik
då var du oberörd hela tiden

Jag står här
jag håller i solen

Jag förtröstade på kärleken
jag trodde att jag ägde kunskapen om den
men jag bar bojor

Jag står här nu
jag stod där då

och du.... Jag försökte...




Fri vers (Fri form) av närvaron
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-10 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

närvaron
närvaron