Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cold feet

Det finns inget solsken utan dig

och solen kommer inte att glittra i snön

 

det är kallt om mina bara fötter

och du som brukar kyssa dem

 

Jag bär fundersamheten

det var du som gav mig den

och jag brukar smeka dina  skrattundringsrynkor

 

Det finns banne mig inget att se fram emot

om inte du lämnar din flegmatiska lathet

och kommer hit och älskar mig!




Fri vers (Fri form) av närvaron
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-10-22 18:47



Bookmark and Share


  PPQ
härligt skrivet
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

närvaron
närvaron