Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilsen i allt




Svammel

Lila är din färg

smala är dina läppar

det har ingen gemensam nämnare alls

 

Tunga är mina ögonlock

och i morgon kommer jag att frysa

det äger sin sanning,

och jag är så jävla vilsen utan dig!




Fri vers (Fri form) av närvaron
Läst 230 gånger
Publicerad 2010-10-25 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

närvaron
närvaron