Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt om hur ord formar den man är och den man blir. En enkel version av orginalet.


Ord

Man har kallat mig drömmare, grubblare, konstig.
Ord, bygger mig genom tiden.
Jag har kallats för vingmutter, glasögonorm, idiot.
Ord, påverkar min existens på olika sätt.
Folk omkring mig kallar mig för bror, vän, son.
Ord, som dessa, är för mig de få viktiga som är min grund.

Alla ord har betydelse på något sätt, och de fortsätter definiera mig och alla andra som yttrar dem.




Fri vers (Fri form) av Karmar
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-21 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar