Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas alla de där kvinnorna som dras till den dåliga sortens män, vi är inte alla sådana som de dock. Vi syns bara inte lika bra som de.


Destruktiv kärlek

Hon levde sitt liv på de vassa spjuten
Drogs till män som gav henne på truten
Ville söka det goda i kärlekens sken
Men föll, förförd av ordet så len
Vacker, var ordet som väckte hennes lust
Det ordet ledde henne mot varje dust
Nu är hon lycklig igen med en man som är snäll
Tills dess hon råkar på en sista smäll




Bunden vers (Rim) av Karmar
Läst 449 gånger
Publicerad 2010-10-21 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar