Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en dikt om ord, denna gång om det svåra i att faktiskt komma igång och skriva.


Så många ord

Alla ord fördämda

Tilltäppt och uppfyllt till bristningsgränsen
Alla ord som jag vill säga fast inte vågar
Frustrerande tillstånd av blandad lycka och ångest
Ett tillstånd som sliter stora stycken ur mig

Orden siprar ur mig och låter alltför märkliga
För märkliga för att skrivas ner eller ens sägas
Inspirationen finns där, och kommer alltid finnas
Men ändå, så vill orden inte komma på rätt sätt

Pappret är och förblir blankt




Fri vers (Fri form) av Karmar
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-21 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar