Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pusselbiten som inte finner sin plats




Min förvirring

Allt har sin egen tid

och jag får läsa dig mellan raderna

mitt hjärta är du inte intresserad av ändå

 

Jag skulle vilja veta vad som är kärlek

även om jag förmedlar den varje dag

 

kanske är jag genomskinlig

en varelse utan stavning

 

Jag skulle vilja måla din hud

med mina andetag

för det skulle bli ett specktra sällan skådat...

 

Jag passar inte in här

jag är för många i en

och min glädje jag föddes med

dör sakta i sin förvirring

 

Om inte någon kysser mig in i livet igen,

då ger jag upp

 

-  modigt eller...




Fri vers (Fri form) av närvaron
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-21 14:07



Bookmark and Share


  Kim VIP
Mycket igenkännande på: Ja passar inte in här, jag ärför många i en!
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

närvaron
närvaron