Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna

Kryp in i mig

Under min hud.

 

Stanna

 

 

 

där.




Fri vers av wildrose
Läst 389 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-10-21 14:54



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Kärlek..en känsla som berör ens själ
2012-05-10

  Prins Hatt Under Orden
Stor känsla kortfattad :)
2012-01-30

    ej medlem längre
Outstanding

Just det jag själv söker, att så fåordigt som möjligt, fånga en känsla eller ett skeende

RESPEKT
2010-11-07

    vilgot hellros
vackert
2010-10-28

  yoakimu
Så fint skildrat!
2010-10-21

  Ola Rydberg
vackert
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose