Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lugn uppenbarelse på dimhöljd golfbana


Busschaufför på Golfbana

Symmetri i otakt - orden flyter i vindlingar
låter sig gäckas
Rörelse finner samhörighet
kroppen svävar på grässtrået
minnen får liv:
Häger
Svan
Björn
skönjes under färd
Harmoni i rörelse skådas
av iris
förhoppningar
om dagens gåvor
finner rede i min själ.




Övriga genrer av stefan VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2010-10-21 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP