Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
planer som spricker


Vi försöker igen

Ett försök till?
-är du helt galen
ser du inte hur mycket vi
har att stå i?

Vi blir inte yngre!
men det vi står i blir mindre

Ett försök till?

Ok.

Ett ägg sätts in

Väntan på negativt besked

Detta kan vi, vi vet hur man
.......väntar

Vi vet hur man
.......sörjer

vi vet hur man
......längtar

Vi vet
Ingenting!

Ett streck på stickan

slår omkull
negativ förväntan
Vi fick ingen sorg
hur kan vi vara bedrövade
över det

6 månader har gått
och vi undrar
hur ska detta gå?

Vilken underbar
utmaning.




Övriga genrer av stefan VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-21 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP