Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ofattbar punktlighet


13

Tidens väntan
över

förväntan

oro

längtan

vattenavgång

blött

värk
på värk

tid, tid, tid

lösryckta meningar
oro, smärta, mening.

Trött


Obeskrivligt

En liten
pojke

andas
i min famn

Hur visste han
att komma på planerat datum?

01:13 den 13 januari




Fri vers av stefan VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 12:21



Bookmark and Share


  Blåbäret
vem vet inte du, vem vet inte jag, vi vet ingenting nu, vi vet inget idag...men någon håller nog koll :)
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP