Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vän och arbetskamrat


Till Rakel

Jag provade och
fick Nej

Jag fick en
Ärlig relation
till Dig

Saknaden gör sig
Påmind
Varje dag

Jag hoppas Du
Har det bra?




Bunden vers av stefan VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 10:27



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Vilken fin sak att fa en dikt! Glad blev jag. Sitter nu i Prachuab. Hoppas ni har det gott pa alla vis. Jag ar riktigt lycklig, faktiskt. Kram.
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP