Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Närvaron av den ofödda i rummet


Förmedlare av rörelse


Tillskriven förväntan
förmedlas med
närvaron
av vibration

Huden som
förmedlare
av en levande
existens

händer
känner av
rörelse

en kommunikation

en bekräftelse

ett JAG




Fri vers av stefan VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP