Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hormoners växlingar upp och ner inom våra kroppar


Östrogen och testosteron

Hennes växlingar
mitt humör
mina växlingar
hennes humör

tillsammans

hitta en allians

ett möte att utgå ifrån

Varje tillfälle
varje dag

en resa tillsammans

av kärlek




Fri vers av stefan VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-12 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP