Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsatta tankar om liv med barn


en önskan

- Är inte livet bra ?

jo, men jag kan det nu

oavsett vad jag gör
så finns inte osäkerheten
av att inte veta

- det är ju vad livet ger

javisst, men jag vill mer

Jag vill ha det där

det där
då man ser,
följer
en annan..






Övriga genrer av stefan VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP