Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så många ord, för nåt så vackert och skönt



Det finns så många ord, för nåt så vackert och skönt
Precis som de kan vara så brutalt och vidrigt
Sån misshandel
Så kärleksförstörande som de nånsin går
Men de finns massor med ord om det

Frågan är varför vi använder olika
Är det mest för beskrivningen
Eller för miljön som vi berättar den i…..



Vi knullade
Vi hade sex
Vi låg med varann
Vi älskade
Vi tog ner himlen på jorden
Coitus
Vi hade samlag
Vi fulländade kärleken
Han ”kände” sin hustru
Han satte på henne
Hon satte på honom
Han la sin sats i
Han tog henne




(Obs byte från VI till HAN/HON är enbart för att ordalydelsen nästan tvingade till byte)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-23 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO