Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du såg sprickan



Du stirrade på den
Du såg sprickan
I muren

Den som jag så jobbat med att ”laga”
Tidvis gör jag inget annat än det
Jobbar jobbar och jobbar
Muren runt mitt inre ska tätas

Men du såg den
Du såg mina lagningar
Du gick fram och kände försiktigt med din hand
Som om, du brydde dej

Du frågade mej om det fortfarande gjorde ont
Så kramade du mej
Sa att det var ok
Alla har nån spricka i sin mur

På morgonen så
Hade den liksom växt ihop själv
Du kände där igen med din ömma hand
Du log och sa, du behöver ingen mur

Sant sa jag
För dej öppnar jag stora porten
Jag gjorde så och du kom in
På själva borggården
Vi har nu fest varje kväll




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-22 15:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm, plötsligt är det självklart..
Fint skrivet.
2010-10-22

  littlemiss
Så enkelt och vackert kan det vara!
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO