Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskspel

Jag kliver på bussar
jag tappar takten
och andas dubbelt
Vad är väl en bal på slottet?


Där är du, och du och du. ni
Jag ska aldrig känna er,
ni känner inte

mig
det är inget fel på mig



Vi möts och vi möts och vi möts

men
Möts vi?




Fri vers av MaddieMad
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-22 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaddieMad
MaddieMad