Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i stillhet...


Stillhetens ljus

Kyrkorummet där människor
lämnat sina andetag
sina tankar, böner, tårar

är fortfarande varmt
trots att den så ödsligt
står där tom och välkomnande

Ett litet ljus brinner
i ljusbäraren

ett ljus vars ljuslåga minner om dig
och värmer mig i min tomhet
där du fattas mig
den lilla svaga lågan kastar skuggor
inom mig
skuggor som värmer min frusna själ




Fri vers av Maiah VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-21 18:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint skrivet, känner orden..
2010-10-22

  Catharina Edin VIP
Stämningsfullt skrivet, om stillhet och saknad.
2010-10-22

  Niclas Petersson VIP
Mycket vacker.
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP