Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att många har en liten best inom sig ,som vi släpper fram då och då, vanligen i skriftlig form...


"Vilddjuret i mej....."

Besten !
Ryter inom mig !

Odjuret !
Vibrerar i mitt inre !

Energi !

Elegi !

Rabiata och rasande !
Föga adekvata,
fullt gasande !

Vilddjuret !

Extas !

Emfas !

Devota definitioner !
Rentav kåta (!),
proklamationer !

Blodtörst !

Jag törs !

Inkarnerad i fradga !
Helt exalterad (!),
utan stadga !

Monstret !

Motbjudande och perverterat !

Förbjudande !

Genljudande !

Ett gutturalt skri !
Blir vaginalt (!),
vill "i" !

Efteråt, lugnet
Vilsamt
Tillfredsställd
Urlakad
slak
återgått till
mitt "vanliga jag"............

---





Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-21 22:12



Bookmark and Share


  Connie
Själv är jag lite av en Dr. Jekyll och Mr. Hyde. Problemet är att man inte vågar sätta ord på det allra fulaste och det allra vackraste man har!
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska